06 415 463 38 info@fivestargolf.nl
06 415 463 38 info@fivestargolf.nl
Les boeken

Golfles boeken

Hoe reserveert u golflessen:

  • Klikt u op de direct boeken naar de lesagenda van de golfprofessional
  • U registeert zich als leerling via de knop registeren.
  • Met uw inlognaam en wachtwoord krijgt u toegang tot de lesagenda van de golfprofessional.
  • Reserveer een golfles bij uw golfprofessional.
  • U krijgt via de email een bevestiging van uw reservering.
  • Lessen kunt u tot 24 uur voorafgaande aan de les annuleren. Lessen die binnen 24 uur worden geannuleerd, worden in rekening gebracht bij de leerling.
  • De golfprofessional zal uw lessen, videobeelden en ontwikkeling bijhouden in uw dossier.

 

Golfles boeken bij Five Star Golf

Five Star Golf Booking & Events Free, Gratis

U kunt in deze module gebruik maken van het boeken van lessen/trainingen/masterclasses bij alle aangesloten Golfprofessionals van FIVE STAR GOLF. U kunt uw golfprofiel bijhouden met de laatste score's via de App. Daarnaast blijft u op de hoogte van de FIVE STAR GOLF events.

Five Star Golf Booking, Playing & Statistics € 20,- per jaar

U kunt in deze module gebruik maken van het boeken van lessen/trainingen/masterclasses bij alle aangesloten Golfprofessionals van FIVE STAR GOLF. Daarnaast blijft u op de hoogte van de FIVE STAR GOLF events. Extra in deze module is het bijhouden van uw ronde analysekaarten in het systeem, zodat uw golfprofessional ziet wat er gebeurt op de baan. Daarnaast krijgt u een duidelijk overzicht van uw statestieken zodat u en uw golfprofessional de ontwikkeling van uw golfspel in de gaten kunnen houden. Voor mobiel gebruik adviseren wij de APP golf E community te downloaden op uw smartphone.

Five Star Golf Booking, Playing & Coaching € 39,- per jaar

Voorbeeld Digitale lesagendaU kunt in deze module gebruik maken van het boeken van lessen/trainingen/masterclasses bij alle aangesloten Golfprofessionals van FIVE STAR GOLF. U blijft op de hoogte van de FIVE STAR GOLF events. U voert uw ronde analysekaarten in het systeem zodat uw golfprofessional ziet wat er gebeurt op de baan. Daarnaast krijgt u een duidelijk overzicht van uw statestieken zodat u en uw golfprofessional de ontwikkeling van uw golfspel kunnen volgen. Extra in deze module is het zelf kunnen volgen van uw lessen/video analyses/huiswerk.  Voor mobiel gebruik adviseren wij de APP golf E community te downloaden op uw smartphone.

Mobiele apps om een golfles te boeken

Om meer uit uw golflessen en trainingen te halen adviseren wij u een gebruiksvriendelijke mobile applicatie te downloaden. (Golf-e-Community) hierin kunt u scores invoeren en statistieken bekijken en vergelijken, daarnaast is er nog de mogelijkheid om informatie uit lessen/trainingen/coaching sessies terug te zien en uw huiswerk/trainingen bij te houden. 

Download app voor Apple Download app voor Adroid

Op deze apps kunt u inloggen met de volgende gegevens:

Gebruikersnaam & wachtwoord dat u heeft gekregen bij uw aanmelding bij lesagenda van FIVE STAR GOLF.

Contact opnemen voor Golfles boeken bij Five Star Golf