06 415 463 38 info@fivestargolf.nl
06 415 463 38 info@fivestargolf.nl
Les boeken

Jeugdgolf

JeugdgolfIs uw kind geïnteresseerd in golf? Dan is FIVE STAR GOLF de plek om te starten met het golfspel. Wij bieden golf aan als sport. Spelenderwijs leren in een groep staat centraal waarbij FUN de belangrijkste factor is. Als kinderen plezier hebben zullen ze vaker naar de golfbaan willen en leren ze snel beter golfen. Voor meer informatie over visie, inhoud en toekomstvisie kunt u kijken op deze links:

Heeft u na het lezen van onze visie, jaarprogramma en/of committed to jeugd/talent nog vragen neem dan contact met ons op.

LEER DE "FUN"DAMENTALS VAN GOLF BIJ FIVE STAR GOLF

Jeugdgolfers hebben de toekomst. FIVE STAR GOLF biedt golf aan de jeugdgolf(st)ers aan als sport. Hiervoor werkt FIVE STAR GOLF samen met de jeugdcommissies van de verschillende golflocaties. In het jeugdprogramma wordt een combinatie gemaakt van Long Term Golfer Development en NGF committed to jeugd/talent.

JeugdgolfDe jeugdspelers beginnen bij de rode pet en met handicap 0 eindige de jeugdgolf(st)er bij de zwarte pet met zilveren streep. Om voor de volgende pet in aanmerking te komen moet de jeugdspeler op de volgende gebieden verbetering laten zien;

  • GOLFTECHNIEK
  • VAARDIGHEID
  • GOLFKENNIS
  • BAAN/WEDSTRIJDERVARING
  • FYSIEKE en MOTORISCHE ONTWIKKELING

De kinderen worden altijd op leeftijd en niveau bij elkaar ingedeeld. De begeleiding vindt altijd plaats door gekwalificeerde PGA Holland Golfprofessionals in combinatie met gekwalificeerde NGF jeugdcoaches. De jeugdgolf(st)ers worden opgeleid via het LONG TERM GOLFER DEVELOPMENT. LONG TERM GOLFER DEVELOPMENT bestaat uit 5 fases:

  • FUNDAMENTALS
  • LEARN TO PLAY
  • TRAIN TO PLAY
  • TRAIN TO COMPETE
  • TRAIN TO WIN 

Geschikt jeugdmateriaal is de basis om een goede basistechniek aan te leren. Om de jeugd te voorzien in goed materiaal werken we samen met ST8TS Samen met ST8TS hebben we de golfbaan ingericht als KIDS/FAMILY COURSE, uw zoon/dochter kan op deze baan zeer snel spelen en zijn/haar eerste PAR maken. Andere sporten beginnen ook niet op een groot veld waarom golf wel dan. Kom snel met je ouders spelen op golfbaan en versla je ouders!!!!!!!

Op dit moment is FIVE STAR GOLF samen met de jeugdcommissies van de verschillende locaties bezig met het schrijven van een meerjaren beleidsplan (op G&CC Liemeer functioneert het alweer 4 jaar) wat gericht is op de ontwikkeling van jeugd binnen de golfclub. In het ontwikkelen van het beleidsplan wordt de jeugdcommissie ondersteund door de Nederlandse Golf Federatie kijk hier voor uitleg. Als het beleidsplan concretere vormen heeft aangenomen vindt u hier meer informatie.

Jeugdgolf

Contact opnemen voor Jeugdgolf